CTE archief
Reisverslagen, foto's, evenementen etc.

CTE ACTIEF

Als Camel Trophy liefhebbers proberen wij de Camel Trophy Spirit levend te houden. En dat doen we op verschillende manieren.


Enerzijds door middel van deze website:
hier proberen we wat meer te laten zien over het onstaan en de geschiedenis van de Camel Trophy, en door foto’s en informatie te verstrekken over wat we daarnaast nog doen. En dat is onder andere af en toe een grote trip maken naar een gebied buiten Nederland waar we echt kunnen Camel Trophyen. Ook trachten we voor de leden af en toe een rit te organiseren in de nabije omgeving.

Verder hebben we jaarlijks nog een ware Camel Trophy Challlenge.

Minimaal 1 maal per jaar een dag voor de hele familie, de Luxemburg National staat op ons programma, we hebben regelmatig clubavonden. Als we contact kunnen leggen met een ex CT-rijder proberen we deze over te halen tot het geven van een dia-lezing.

We proberen de auto’s in goede staat te houden door elkaar te helpen met raad en daad. We verstrekken informatie aan eenieder die daarom vraagt. We zijn nog maar een paar jaar bezig maar we zijn al aardig op de goede weg.

 

NAVIGEREN DOOR DE ACTIVITEITEN.

Dat is vrij eenvoudig. De activiteiten zijn op jaartal gesorteerd, klik boven aan deze pagina op het gewenste jaartal. Er zal een pagina verschijnen met daarin de activiteiten van dat jaar die in ons archief opgenomen zijn. Een klikje op de gewenste activiteit zal je bij de verhalen en foto's brengen.

Met woord en foto’s kunt u kennis maken, en wellicht ook genieten, van hetgeen waar wij mee bezig zijn.


Veel plezier en laat op de mededelingen pagina gerust een berichtje met op- of aanmerkingen achter op de contact pagina (klik hier).